Kursus i Læsø’s unikke natur

Midt i Læsøs unikke natur og tæt på Østerby ligger dette helt unikke og idylliske sommerhus med god plads til familie, venner/medarbejder eller kursus/møder. Den flotte sal i den gamle lade i tilknytning til hovedhuset, er helt speciel med det indvendige synlige tangtag. I denne sal kan der være helt op til 30 personer og med de tilknyttede faciliteter som storskærm og køkken, gør at man i forbindelse med sit ophold, kan invitere til arrangementer som dagsmøder, kursus o.lign.
I salen er der AV udstyr, 75” storskærm, whiteboard, printer og wifi + fibernet.

Huset er fra 1740 og totalt renoveret i 2019, men har bevaret husets sjæl. Det er et af de få tanggårde på øen, det giver mulighed for en uforglemmelig og unik oplevelse

Sommerhuset har seks soveværelser med hver deres unikke indretning, lys og farver. Værelserne er indrettet som med dobbeltsenge, men er med 2 sammensatte enkeltsenge, der efter behov kan adskilles til 2 enkeltsenge.

To lækre badeværelser, som har et godt lysindfald, gulvvarme og stor bruseniche. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Der er yderst veludstyret køkken med separat spisestue og hyggelig opholdsstue med tv, fibernet og Chromecast til de hyggelige aftner.

Huset er opvarmet hele året og det eneste forbrug man betaler er for vand. Der er gulvvarme i hele huset.

Udenomsarealerne er helt ideelle til leg for børn og andre barnlige sjæle og her er udstyr til forskellige aktiviteter, havemøbler til solbadning og grillaftener i den fantastiske natur- og en skøn bålplads. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

SALEN  og tilhørende køkken må benyttes af de 12 gæster, der kan bebo sommerhuset.

Ønsker man anvende salen til arrangementer ud over 12 personer, skal ejer/lokalkontoret kontaktes forud for indgåelse af lejeaftale – for at aftale vilkårene herom ift. tillægspris og ekstra rengøring.

VI glæder os til at høre fra Jer – så vi kan lave Jeres arrangement – skræddersyet og helt unikt.

     

 

Hvorfor kursus på Læsø!

– det har I ikke prøvet før – og det er de skønneste lokaler og omgivelser.

  • Perfekte rammer til sammenhold, udvikling og ideudveksling
  • Skab Jeres egne rammer i private omgivelser
  • Tæt på skov, strand og den skønneste natur
  • Autentisk og vildt……