Sommerhus til møder i Bratten Strand

 

Hold kursus i et luksussommerhus

I flere af de naturskønne sommerhusområder i Danmark ligger der store, moderne luksussommerhuse. Her er der god plads til familie, venner/medarbejdere eller kursus/møder. I de skønne fællesområder kan I mødes og drøfte virksomhedens fremtidsplaner og samle afdelinger fra forskellige ender af landet til brainstorms og strategimøder. Udeområderne kan bruges til at afholde teambuilding og diverse aktiviteter.

Hos vores søstervirksomhed DanCenter har vi mere end 100 store, luksussommerhuse, hvor I kan samle medarbejdere til kursus og konferencer. Sommerhusene ligger over hele landet, og flere har sengeplads til op til 30 personer. Her finder I lige, hvad I har brug til at afholde jeres møder.

Læs mere om mulighed for at holde møde i sommerhus her. 

Kursus i Bratten Strand

I Nordjylland, mellem Frederikshavn og Ålbæk, ligger et stort luksussommerhus, der er oplagt at leje, når I skal samles til møder, kurser og konference. Sommerhuset har sengeplads til 26 personer, byder på indendørs pool, spabad og sauna samt et aktivitetsrum, hvor I kan samles efter dagens møder. Ligeledes er der indrettet et konferencerum med plads til 20 personer.  Konferencerummet er udstyret med projektor og mulighed for tilkobling af computer. Området omkring sommerhuset er ideelt til walk-and-talk-møder.

Book sommerhuset til jeres næste møde her. 

VI glæder os til at høre fra Jer – så vi kan lave Jeres arrangement – skræddersyet og helt unikt.

 

Sommerhus til møder i Bratten Strand
Sommerhus til møder i Bratten Strand – konferencerum
Sommerhus til møder i Bratten Strand – poolområde

 

Hvorfor kursus i et sommerhus!

– det har I ikke prøvet før – og det er de skønneste omgivelser.

  • Perfekte rammer til sammenhold, udvikling og ideudveksling
  • Skab Jeres egne rammer i private omgivelser
  • Tæt på skov, strand og den skønneste natur
  • Autentisk og vildt……